VT Animal - шаблон joomla Видео

ПРО ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ

   ПРО ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ 3 червня 2022 року зі здобувачами освіти 22 групи "Кухар" Берегівського ПЛСП за участю представників Берегівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки проведена бесіда на тему проходження військової служби у Збройних Силах України. Здобувачам освіти роз'яснено порядок поступлення у вищі   військові навчальні заклади України. На військову службу можуть поступати як юнаки, так і дівчата. Навчання у військових вузах України безкоштовне, курсанти на період навчання забезпечуються житлом,…

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ   1 червня в Україні та світі відзначають День захисту дітей. Цей день покликаний захистити підростаюче покоління від насильства, голоду, неможливості здобути освіту та медичну допомогу, а також інших проблем та бід, з якими стикаються діти у багатьох країнах світу.    Сьогодні у нашому ліцеї зі здобувачами освіти було проведено годину психолога до Міжнародного дня захисту дітей на тему « Мої права, мої обов’язки». Цього року…

ЗАГАЛЬНІ РЕЗУЛЬТАТИ ОЛІМПІАДИ ВЕСНА 2022

  ЗАГАЛЬНІ РЕЗУЛЬТАТИ ОЛІМПІАДИ ВЕСНА 2022 Робота з обдарованою молоддю триває протягом всього навчального року. Участь в онлайн олімпіадах додатково сприяє покращенню знань та навичок комп’ютерної грамотності в усіх учасників освітнього процесу. Також , це додаткова можливість продемонструвати здобувачам освіти можливості самоосвіти та само оцінювання через мережу Інтернету. Учні вже не вперше проходили олімпіаду із загальноосвітніх дисциплін, а тому могли порівняти свої результати за попередні періоди. Цього разу найбільше учасників…

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА – ЦЕ ПЕРША СХОДИНКА ДО ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ

  Виробнича практика – ЦЕ ПЕРША СХОДИНКА ДО ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ        Сьогодні ми хочемо поділитися здобутками нашої учениці першого курсу з професії «Пекар, кондитер» Світлани Дубляк. Наразі вона, як і всі її одногрупники, проходить виробничу практику на шляху до підтвердження кваліфікації пекар ІІІ розряду. Переймає досвід Світлана у професіоналів своєї справи Виноградівської міні-пекарні, які в такий непростий час не тільки продовжили працювати задля підтримки економіки та армії нашої країни, а ще…

НЕ ПРОХОДЬТЕ ПОВЗ!

  НЕ ПРОХОДЬТЕ ПОВЗ! Профорієнтаційна робота нашого закладу освіти не припиняється протягом всього календарного року. Команда Центру розвитку кар’єри завжди працює над створенням та оновленням цікавого контенту для зустрічей, тренінгів, публікацій. Відтепер оновлені профорієнтаційні буклети можна знайти в центральній частині нашого міста. Своєю яскравою окрасою, він вабить кожного перехожого. Сподіваємось, що абітурієнти та їхні батьки почерпнуть всю необхідну корисну інформацію та зроблять виважений крок на зустріч майбутньої професії. Радо чекаємо…

ЦІКАВА ГЕОГРАФІЯ

  ЦІКАВА ГЕОГРАФІЯ У навчальному закладі  був проведений урок-гра на тему: «Цікава географія», на якому ми визначали «Найрозумнішогогеографа» серед учнів групи 22 з професії «Кухар».Основним розділом заходу бувеколого – географічний етап під назвою «Глобальні екологічні проблеми », метою якого було привернути увагу до проблеми з охорони природи та розвивати почуття відповідального ставлення до неї, сприяти розвитку творчої  особистості. Під час проведення уроку – гри учні збагатили знання, розширили свій кругозір,…

ЩОБИ ПІДБАДЬОРИТИСЯ ТА НАЛАШТУВАТИСЯ НА ПОЗИТИВ…

  ЩОБИ ПІДБАДЬОРИТИСЯ ТА НАЛАШТУВАТИСЯ НА ПОЗИТИВ… Гарячі напої— невід'ємна частина здорового харчування. Серед них - кава, яка займає важливе місце для більшості споживачів. Саме її, смачну і ароматну, готують здобувачі освіти групи № 1 з професії «Бармен», які проходять виробничу практику. Підприємства громадського харчування стали для них другою домівкою, а практиканти для них – візитівкою закладу. Сьогодні здобувачі освіти на робочих місцях удосконалюють майстерність заварювання гарячих напоїв, правильне їх оформлення…

ПІДКОРЮЄМО НОВІ ВЕРШИНИ

  ПІДКОРЮЄМО НОВІ ВЕРШИНИ Вже майже місяць здобувачі освіти групи №23 з професії «Пекар, кондитер»проходять виробничу практику на підприємствах Берегівської ОТГ. На даному етапі здобувачам важливо закріпити здобуті знання, вміння та навички, щоб підтвердити кваліфікацію кондитер ІІІ розряду. Найбільшою перевагою роботи в пекарнях та кондитерських цехах для наших майбутніх спеціалістів є можливість навчитися працювати з великими обсягами борошна, тіста, виробів , адже головне у роботі пекар, кондитера сотні тисяч разів…

ОНЛАЙН-НАРАДА

  ОНЛАЙН-НАРАДА За ініціативи Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації - обласної військової адміністрації, керівники закладів ПТНЗ та заступники з НВР прийняли участь у онлайн - нараді. У заході до уваги слухачів була представлена платформа « HUMANШкола», яка сприяє кращій організації дистанційної форми навчання. Представники ТОВ «Х`ЮМАН» розповіли та продемонстрували можливості даної платформи. Загалом зустріч видалась інформативною, адже для того щоб чомусь навчати новому молодь, потрібно спочатку самим…

ВИСТУП НА ЗАСІДАННІ

  ВИСТУП НА ЗАСІДАННІ 25 травня відбулося засідання методичної секції педагогічних працівників професій громадського харчування та ресторанного сервісу у режимі онлайн. Одним з питань, яке було висунуто на обговорення «Набуття професійних компетентностей у процесі навчання на вимогу сучасних закладів ресторанного господарства – регіональний компонент», виступила майстер виробничого навчання з професії «Офіціант, бармен» нашого закладу освіти Наталія Блискун. Вона поділилася з колегами досвідом дуальної форми навчання, з її плюсами та мінусами.…

І ЗНОВУ МИ НА ШПАЛЬТАХ «ВІСНИКА»…

  І ЗНОВУ МИ НА ШПАЛЬТАХ «ВІСНИКА»…        Побачив світ черговий номер інформаційно-методичного збірника «Вісник – 2/2022». Він знайомить читачів із напрацюваннями педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області за напрямами їх діяльності. На його сторінках опубліковано статтю Наталії Блискун, майстра виробничого навчання Берегівського професійного ліцею сфери послуг «Впровадження дуальної форми навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Офіціант, бармен». Дана стаття розкриває практичність впровадження дуальної системи навчання у освітній…

ЧЕСНЕ ДІЛО РОБИТЬ СМІЛО

  ЧЕСНЕ ДІЛО РОБИТЬ СМІЛО    Сучасний пекар – це фахівець своєї справи. Він випікає хліб та хлібобулочні вироби. Знання, отримані у закладі освіти майбутній пекар втілює у реальність при проходженні виробничої практики. На допомогу приходить сучасне обладнання: печі, тістомісильні машини та шафи для вистоювання, які полегшують умови праці. Саме так проходить виробнича практика нашого першачка – Андрія Пензенштадлера. Він виготовляє різноманітні борошняні вироби, знає технологічний процес, тривалість випікання, ознаки…