VT Animal - шаблон joomla Видео

ДЕРЖАВНУ КВАЛІФІКАЦІЙНУ АТЕСТАЦІЮ УСПІШНО ПРОЙДЕНО

  ДЕРЖАВНУ КВАЛІФІКАЦІЙНУ АТЕСТАЦІЮ УСПІШНО ПРОЙДЕНО Іспити для випускників та випуск нових кваліфікованих робітників – хвилююча та відповідальна подія для будь-якого закладу освіти, як для учнів так і для педагогів. Швидко і непомітно промайнув навчальний рік… Останні дні - це низка державних та поетапних кваліфікаційних атестацій, які почалися в нашому ліцеї з 20 червня 2022року. В цей день державна кваліфікаційна атестація проходила в групі №33 з професії «Пекар, кондитер» на…

ЩАСЛИВЕ ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАННЯ

  ЩАСЛИВЕ ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАННЯ          Три роки навчання у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг для групи №32 «Кухар» позаду. Виробнича практика наблизила юних кухарів до майбутньої самостійної діяльності, надала можливість вивчити ази роботи шеф-кухаря та здобути багаж професійних навиків від досвідчених наставників, щоби у подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці.          Позаду державна пробна кваліфікаційна робота, де кожен показав, що кухар повинен вміти готувати швидко, вміло й якісно,…

ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП НАВЧАННЯ – ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА

  ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП НАВЧАННЯ – ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА 21 червня 2022 року здобувачі освіти випускної групи №1 з професії «Офіціант, бармен» проходили Державну кваліфікаційну атестацію на присвоєння кваліфікаційного рівня бармен 4 розряду. Практичну частину іспиту учні здали на одному подиху, а ось перед теоретичною - всі хвилювалися, адже, це - звичайна реакція людини перед таким випробуванням. Але, ще один етап до отримання дипломів кваліфікованих робітників випускники прокрокували гідно. Тішить те,…

«ТІНІ ЗАБУТИХ ПРЕДКІВ» - УКРАЇНСЬКИЙ ШЕДЕВР!

    «ТІНІ ЗАБУТИХ ПРЕДКІВ» - УКРАЇНСЬКИЙ ШЕДЕВР!         Цей фільм сколихнув весь світ! Стрічку, зняту в Карпатах, було нагороджено на багатьох кінофестивалях.    Світ побачив шедевр світового кінематографу «Тіні забутих предків» - екранізація однойменної повісті Михайла Коцюбинського. Сценаристами «Тіней» виступили Іван Чендей, відомий тоді як упорядник закарпатських казок, та Сергій Параджанов, режисер Київської кіностудії. На уроці української літератури ми намагаємося глибоко зрозуміти повість. Занурення у тему стає неабиякою мандрівкою…

КРОКУЄМО ДО ЗАВЕРШЕННЯ…

  КРОКУЄМО ДО ЗАВЕРШЕННЯ… Добігає до завершення перша виробнича практика здобувачів освіти групи №13 з професії «Пекар, кондитер». Учні працювали поряд з наставниками - досвідченими пекарями та кондитерами. Закріпили знання та вміння, набуті в закладі освіти. Удосконалили практичні навички, самостійно виконували практичну роботу на робочих місцях у закладах громадського харчування. Адже, для них - виробнича практика є однією із цеглин, яка слугуватиме фундаментом знань, умінь й навичок з професії, обраної…

ІВАН ЧЕНДЕЙ - ГОРДІСТЬ І ЛЕГЕНДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ

  ІВАН ЧЕНДЕЙ - ГОРДІСТЬ І ЛЕГЕНДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ    З нагоди 100-річчя від Дня народження Івана Чендея у групі 22 з професії «Кухар» було проведено флешмоб із читання уривків творів видатного українського письменника,прекрасного новеліста, автора романів та сценаріїв.Іван Чендей найбільше відомий українцям як сценарист знакового кінофільму ХХ століття «Тіні забутих предків», який він написав разом із геніальним українським режисером Сергієм Параджановим. «За круглим столом» студенти знайомилися з цікавими моментами…

ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПЕРША ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

  ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПЕРША ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА Час летить швидко, і, вже добігає кінця виробнича практика для здобувачів освіти групи №12 з професії «Кухар». Практиканти працювали в ресторанах, піцеріях, кафе, суші-барах, їдальнях та інших закладах громадського харчування. В кожному закладі - свої особливості роботи, асортимент страв, спосіб подачі, але, в кожному з них кожен почерпнув для себе багато цікавого та корисного. Навчився працювати єдиною командою, допомагати один одному, бути відповідальним та дисциплінованим.…

ПРОБНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА

  ПРОБНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА Завершилася виробнича практика для здобувачів освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен», що проходила на підприємствах Берегівського ОТГ та забезпечила кожному набуття професійних умінь та навиків обслуговування відвідувачів у реальних умовах виробництва. Підсумком вивчення професії для здобувачі освіти є виконання кваліфікаційної пробної роботи на кваліфікацію бармен 4 розряду. Перед ними поставлені різні види завдань, а саме: складання різних видів прейскуранта, коктейльної та чайної карти, підбір барного…

З ДНЕМ БАТЬКА!

  З ДНЕМ БАТЬКА! 17 червня у групі №22 з професії "Кухар" відбулась виховна година на тему: "З Днем батька", мета якої спонукати в учнів бажання висловлювати вдячність, показати роль і значення толерантного, дружнього, культурного спілкування в житті людей, а особливо, до батьків та розвивати духовну культуру здобувачів освіти. В Україні День батька є офіційним святом, яке відзначається у третю неділю червня. Свято взяло свій початок у 1909 році і…

УДОСКОНАЛЕННЯ ПРАКТИЧНИХ ЗНАНЬ, УМІНЬ ТА НАВИЧОК

  УДОСКОНАЛЕННЯ ПРАКТИЧНИХ ЗНАНЬ, УМІНЬ ТА НАВИЧОК Здобувачі освіти групи №23 з професії «Пекар, кондитер» продовжують збагачувати теоретичні та практичні знання, отримані у закладі освіти на підприємствах громадського харчування. Так, Олександр Дайнеко, вдосконалює свої навики у випіканні різноманітних борошняних виробів на пекарні ФОП Б. Геровича. А Катерина Лях відшліфовує практичні вміння на ПСК «Хлібокомбінат», втілюючи у реальність свій творчий потенціал. В умовах виробництва вони все більше розуміють, що робота з тістом є не…

ЗАНЯТТЯ ПОСТІЙНОГО СЕМІНАРУ

  ЗАНЯТТЯ ПОСТІЙНОГО СЕМІНАРУ 16 червня 2022 року відбулися заняття постійного семінару для новопризначених заступників директорів з навчально-виробничої роботи ЗП(ПТ)О. Захід проходив у режимі онлайн за допомогою хмарної платформи Microsoft Teams. Керівник семінару – методист НМЦ ПТО Ліна Войченко винесла на обговорення учасників семінару питання щодо розроблення робочого навчального плану: загальні положення, послідовність розробки, структура робочого плану, його розділи та складові компоненти, вимоги до оформлення тощо. Заняття постійного семінару для…

НОВІ ГОРИЗОНТИ

  НОВІ ГОРИЗОНТИ        Хоч і більша частина виробничої практики вже позаду, наші здобувачі освіти продовжують удосконалюватися, не покладаючи рук. Після вивчення хлібопекарської та кондитерської справи вони відкривають для себе нові горизонти, готуючи найвідомішу і популярнішу страву – піцу. Технологія приготування, час бродіння, товщина тіста, температура випікання, як її приготувати смачно ­– цьому вже навчилися наші здобувачі освіти. Адже, це – улюблена випічка молоді. Майстер в/н: Мелешинська Н.І