VT Animal - шаблон joomla Видео

ІСТОРІЯ ДІВЧИНИ- ЗАХИСНИЦІ, ЯКА НАВЧАЛАСЯ У НАШОМУ ЗАКЛАДІ ОСВІТИ

  ІСТОРІЯ ДІВЧИНИ- ЗАХИСНИЦІ, ЯКА НАВЧАЛАСЯ У НАШОМУ ЗАКЛАДІ ОСВІТИ Нещодавно на інформаційному порталі Закарпаття MUKACHEVO.NET опубліковано історію солдатки 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади – Вікторії Манді. Ця тендітна дівчина є випускницею нашого ліцею. Вікторія навчалася у закладі освіти за професією пекаря, кондитера. Крім того, вона була головою учнівського самоврядування. Завжди займала активну життєву позицію як у ліцеї, так і за його межами. Коли у заклад освіти завітали представники Мукачівського…

ВДОСКОНАЛЕННЮ НЕМАЄ МЕЖ

  ВДОСКОНАЛЕННЮ НЕМАЄ МЕЖ Продовжується виробнича практика здобувачів освіти групи №32 «Кухар» У переліку завдань виробничої практики є тема «Холодні страви та закуски». Наша випускниця Торжош Анабелла проходить практику в одному з найвідоміших ресторанів берегівського району. Анабеллі найбільше подобається готувати м'ясні страви та закуски, що їй і доручає власник ресторану. Сподіваємось , що у майбутньому Анабелла не зупиниться на вивченому у ліцеї а продовжить своє самовдосконалення.  

ОЛІМПІАДА. ВЕСНА 2022

  ОЛІМПІАДА. ВЕСНА 2022 Навчальний процес у здобувачів освіти нашого ліцею продовжується. Звична подія вже для наших учнів - участь в онлайн олімпіадах. На сьогоднішньому уроці вони виконували завдання з англійської мови на добре знайомій їм платформі «На урок». Попередньо викладач зареєструвала кожного учня, тому приступаючи до роботи кожен працював під своїм паролем. Також учні самостійно мали можливість обранити гаджет на якому будуть виконувати завдання - телефон або персональний комп’ютер.…

ВЕСНЯНА ПРАКТИКА

  ВЕСНЯНА ПРАКТИКА        Здобувачі освіти завершили теоретичне та практичне навчання в стінах ліцею з професії «Бармен» за дуальною формою навчання і   зайняли свої робочі місця на підприємствах громадського харчування Берегівської ОТГ. Практиканти з першого дня почуваються в кафе-барах, ресторанах впевнено,   професійно виконуючи обов'язки бармена.        Здобувач освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» - Ціккер Барбара, яка проходить практику у ГРК «Мала квітка» із задоволенням щодня підготовлює торгівельну залу…

ЛИШЕ ТОБІ – ВЕСНЯНІ ПИШНІ КВІТИ!

Матусенько, голубонько моя, Лише тобі – весняні пишні квіти! Немов би світанковая зоря, Синам і донькам у житті ти світиш. (Тетяна Строкач) ЛИШЕ ТОБІ – ВЕСНЯНІ ПИШНІ КВІТИ! Дорогі жінки! Милі мами і бабусі! Вітаємо вас зі святом – Днем матері! Мама – це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхам своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає…

ПЕРША ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

  ПЕРША ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА Розпочався важливий етап для здобувачів освіти групи №12 з професії «Кухар» -перша виробнича практика. Майбутні кухарі з нетерпінням та трішки з острахом чекали цього періоду , адже перша виробнича практика - це перше робоче місце, це робота в колективі, це вміння застосувати свої знання та навики, отримані на уроках виробничого навчання в нелегкій, але такій цікавій професії кухар. Зрозуміло, що перші дні були трішки напруженими та…

ПІДГОТОВКА ДО ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

  ПІДГОТОВКА ДО ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ         Виробнича практика здобувачів освіти є одним із важливих етапів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. Група №23 з професії «Пекар, кондитер» готується до виробничої практики. До початку роботи на підприємстві всі здобувачі освіти обов’язково проходять інструктажі з ОП, ознайомлюються з документацією з практики зокрема щоденників і т.д. Перебуваючи на виробничій практиці на підприємствах основним…

А МИ ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ ….

  А МИ ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ ….        Сьогодні нам хочеться поділитися здобутками випускника групи №32 з професії кухар Пруниці Артура, який проходить свою виробничу практику на одному з підприємств міста-«Суші барі». Цей заклад громадського харчування він обрав цілеспрямовано, адже за час навчання визначився зі своїми вподобаннями працювати з азіатською кухнею. Артур швидко навчився готувати суші та роли з меню бару, та вже самостійно виконує певні замовлення. З неймовірним запалом він…

Я І МОЇ ВІДЧУТТЯ

  Я І МОЇ ВІДЧУТТЯ Сьогодні практичним психологом зі здобувачами освіти другого курсу проведено групову роботу «Я і мої відчуття», В ході заняття учасники мали можливість виконати вправи для кращого пізнання своїх відчуттів та відчуттів своїх друзів. Вони задумалися над тим, що відчувають на даний момент, прислухалися до тих відчуттів, які відчувають тепер, чого наразі найбільше хочеться, що кожен з них може зробити для покращення свого стану. Підсумком групової роботи…

ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ В ДИСТАНЦІЙНОМУ НАВЧАННІ

  ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ В ДИСТАНЦІЙНОМУ НАВЧАННІ В 2020 році, коли вперше освітяни зіштовхнулись з новою формою організації освітнього процесу - дистанційною, рівень володіння навичками роботи з комп’ютером був досить низькими. Проте завдяки самоосвіті, педагогічні працівники почали працювати над саморозвитком ІТ навичок для забезпечення сучасного та якісного викладення навчального матеріалу, адже від цього напряму залежить кінцевий результат - рівень засвоєння знань. Разом з опануванням чисельних освітніх платформ, як для створення навчального матеріалу,…

СТРАВИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ КУХНІ

  СТРАВИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ КУХНІ              Всі уроки виробничого навчання цікаві та важливі, проте здобувачі освіти особливо полюбляють готувати страви закарпатської кухні. Сьогодні в кухні-лабораторії працювали здобувачі освіти групи №22 над темою:     «Приготування запечених м’ясних страв». Готуючи регіональну страву, закарпатський делікатес - «м'ясо пікантне», здобувачі дотримувались технологічного процесу приготування страви, правил техніки безпеки та особистої гігієни кухаря. Дехто з учнів ділився своїми домашніми рецептами та сімейними історіями.        Завдяки особливій атмосфері…

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ…

  ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ… Завершальна сходинка навчання для випускників групи №33 з професії "Пекар,кондитер"-виробнича практика. Учні працюють на різних підприємствах, пекарнях, кондитерських цехах м.Берегове та Берегівської ОТГ, де вдосконалюють набуті знання, вміння і навички за роки навчання. У цей скрутний для України час,доки військові боронять країну на фронті, кожен із нас може допомогти в тилу. Такої думки дотримуються здобувачі освіти нашого ліцею та закликають кожного українця зробити свій внесок, зокрема…