VT Animal - шаблон joomla Видео

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ НЕ ЗАВАДА ДЛЯ ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ

  ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ НЕ ЗАВАДА ДЛЯ ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ   В умовах дистанційного навчання здобувачі освіти групи №33 з професії «Пекар, кондитер» на уроках малювання та ліплення виконують практичні роботи в синхронному режимі з викладачем за допомогою платформи Zoom . Під час проведення уроків онлайн завданням їм було підготувати трафарети, виготовити малювальну масу – айсінг і створити прикрасу для торту у вигляді ейфелевої вежі. Айсінг  – дивовижний декор для кондитерських виробів,…

ПІДСУМКИ КОНКУРСУ «ЗАХИСНИК УКРАЇНИ: ІСТОРІЯ ТА СЬОГОДЕННЯ»

  ПІДСУМКИ КОНКУРСУ «ЗАХИСНИК УКРАЇНИ: ІСТОРІЯ ТА СЬОГОДЕННЯ»   Значну роль у виховній роботі здобувачів освіти колектив ліцею приділяє національно-патріотичній тематиці. Тому, з метою вшанування мужності та героїзму, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, захисників незалежності і територіальної цілісності України наш заклад освіти долучився до конкурсу «Захисник України: історія та сьогодення». Учні творчо та свідомо підійшли до виконання робіт на подану тематику. Дівчата, яким літературний жанр є…

ГУРТКОВІ БЕСІДИ НА ТЕМУ: «МОЯ УЛЮБЛЕНА КНИГА»

  ГУРТКОВІ БЕСІДИ НА ТЕМУ: «МОЯ УЛЮБЛЕНА КНИГА»   Попри карантинні заходи Берегівський професійний ліцей сфери послуг продовжує гурткову роботу. Двічі на тиждень здобувачі освіти разом зі своїм керівником гуртка «Розмовляємо українською мовою» зустрічаються на платформі ZOOM та працюють за планом. Тож, цього тижня здобувачі освіти мали змогу поговорити та розповісти про свої враження від книги, яку нещодавно прочитали. Виявлено, що серед більшості гуртківців переважає бажання читати не тільки шкільну…

ДЕНЬ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

  ДЕНЬ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ          День української писемності та мови, що відзначається 9 листопада на державному рівні, став традиційним всенародним святом, гуртує всіх нас на шляху відродження духовних цінностей, розвитку культури і мови. У народу немає більшого скарбу ніж його мова. Бо саме вона- це його характер, пам'ять, історія і духовна могутність. У ній відбиваються звичаї, традиції, побут народу, його розум і досвід, краса і сила душі.       …

ЮВІЛЕЙНИЙ XX ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ-2020

  ЮВІЛЕЙНИЙ XX ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ-2020   Двадцять років тому Українське радіо започаткувало щорічну акцію, присвячену українській мові, — Радіодиктант національної єдності. Уперше подію провели 24 травня 2000 року до Дня Кирила й Мефодія. Згодом традиційною датою написання радіодиктанту стало 9 листопада, День української писемності та мови. Сьогодні 9 листопада, відбувся Ювілейний XX Всеукраїнський радіодиктант національної єдності-2020. Разом з усією Україною домовного флешмобу доєдналися і наші здобувачі освіти та…

СКЛАДАННЯ І РОЗГАДУВАННЯ КРОСВОРДІВ І РЕБУСІВ З БІОЛОГІЇ І ХІМІЇ.

  СКЛАДАННЯ І РОЗГАДУВАННЯ КРОСВОРДІВ І РЕБУСІВ З БІОЛОГІЇ І ХІМІЇ.   Кросворд (англ. сrossword - перетин слів) - найпоширеніша у світі гра зі словами. Ребус -загадка, в якій слова, що розгадуються, зображено у вигляді комбінації малюнків з літерами та іншими знаками.          Цікаві факти про кросводи.             При розкопках давньоримського поселення Корінум в 1868 році в Англії була знайдена плита із зображеним на ній малюнком, дуже схожим на кросворд.…

СВЯТКУВАННЯ HALLOWEEN

  СВЯТКУВАННЯ HALLOWEEN   Доброю традицією стало тематично оформляти фотозону в ліцеї, створюючи атмосферу свята та веселощів. Свято Halloween не стало виключенням, а навпаки набуло нових обертів у стінах нашого закладу освіти. Цього разу організацію та оформлення зони взяли на себе учні групи №33 «Пекар, кондитер» на чолі з їхнім класним керівником та майстрами виробничого навчання. Третьокурсники не тільки забезпечили фотозону, але і прикрасили коридори та вхід у ліцей. Дівчата,…

ПІДГОТОВКА ДО КОНКУРСУ «ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ»

  ПІДГОТОВКА ДО КОНКУРСУ «ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ»   До завершення добігає фінальний етап підготовки до Всеукраїнського конкурсу «До дня Захисника Вітчизни». Протягом місяця здобувачі освіти групи №13 з професії «Пекар, кондитер» старанно готувалися до цього конкурсу. Кожен відображав своє бачення цієї теми. Першокурсники створювали роботи із захопленням. Учениця, Бровді Євгенія, написала вірш під керівництвом класного керівника. А решта учасників конкурсу докладали максимум зусиль до підготовки фоторобіт. Вимоги до конкурсу…

ГУРТОК «ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ КОНДИТЕРА»

  ГУРТОК «ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ КОНДИТЕРА»   Кондитерські вироби були, є і будуть популярними продуктами харчування, які мають досить стійкий попит серед споживачів. А коли вони ще й прикрашені різними видами оздоблень, так і хочеться їх посмакувати. Тому здобувачі освіти нашого закладу І-ІІІ курсів з професій «Пекар, кондитер» і «Кухар», працюючи на гуртку «Творча майстерня кондитера» , втілюють нові задуми та креативні ідеї щодо оздоблення готових кондитерських виробів.          Завдяки сучасним…

ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

  ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ   Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від фашистських загарбників. В цьому році ми відзначаємо 76- річницю. Це свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента від 20 жовтня 2009 року з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.        В цей день вшановують пам'ять воїнів, які загинули в боях…

ТАКА ЦІКАВА НАУКА – БІОЛОГІЯ

  ТАКА ЦІКАВА НАУКА – БІОЛОГІЯ   Біологія— система наук, що вивчає життя в усіх його проявах й на всіх рівнях організації живого, про живу природу, про істот, що заселяють чи вже вимерли, Землю їхні функції, розвиток особин і родів, спадковість, мінливість, взаємини, систематику, поширення на Землі; про зв'язки істот та їхні зв'язки з неживою природою. Біологія встановлює загальні закономірності, властиві життю в усіх його проявах. «Прокаріотичні організми: археї. Особливості…

М’ЯСНІ СТРАВИ

  М’ЯСНІ СТРАВИ   Швидко плине час, і щоб іти нога в ногу із сучасністю доводиться щодня здобувати і засвоювати нові знання, вміння і навички. Здобувачі освіти 2 курсу з професії «Кухар» наполегливо вивчають свою справу і навипередки працюють над приготуванням та оформленням страв та покращенням їх смакових якостей. Наразі вони вивчають тему «Приготування н/ф з мяса та с/г птиці». Головним критерієм в приготуванні – це звичайно, свіже й натуральне…