VT Animal - шаблон joomla Видео

БУТИ КУХАРЕМ – ЗАХОПЛЮЮЧЕ І ВІДПОВІДАЛЬНО

  БУТИ КУХАРЕМ – ЗАХОПЛЮЮЧЕ І ВІДПОВІДАЛЬНО   Кухар — одна з найдавніших і вічно сучасна професія. Люди впродовж  всього свого життя три рази на добу віддають себе у владу представників однієї з самих стародавніх професій на землі — кухарської. Добрий кухар цінується у всі часи і у всіх народів. 24 листопада 2021 року в рамках проведення Тижня професійної освіти у кухні-лабораторії нашого закладу освіти проведено майстер-класи, які проводили - випускник…

НАПІВФАБРИКАТИ З КОТЛЕТНОЇ МАСИ

  НАПІВФАБРИКАТИ З КОТЛЕТНОЇ МАСИ   Вироби з котлетної маси з м’яса достатньо поширені в національній українській кухні. Вони є соковитими, поживними та добре засвоюються, адже м'ясо є важливим продуктом харчування, оскільки містить усі необхідні для організму людини речовини. У Берегівському професійному ліцеї сфери послуг продовжується Тиждень професійної освіти.23 листопада майстер виробничого навчання Шевченко Тетяна Дмитрівна у групі №12 з професії «Кухар» провела відкритий урок на тему «Приготування напівфабрикатів із…

ДЕНЬ ДРУГИЙ!!!!!!

  ДЕНЬ ДРУГИЙ!!!!!!   В рамках проведення тижня професійної (професійно-технічної) освіти за сприянням Центру розвитку кар’єри здобувачі освіти вкотре мали змогу посплікуватись з власницею пекарні «Сонячний промінь»-Наталією Габор. Пані Наталія є одним з провідних роботодавців нашого закладу освіти, з яким ведеться тісна співпраця. Власниця поділилась із здобувачами освіти своєю історією успіху, як з простого бухгалтера розпочався її шлях до відкриття своєї власної справи-випічки хліба, і не просто хліба та дріжджових…

ЕСТАФЕТА ПРОФЕСІЙНОЇ ЄДНОСТІ

  ЕСТАФЕТА ПРОФЕСІЙНОЇ ЄДНОСТІ   З 22 по 26 листопада 2021 року в Україні проходить Всеукраїнський тиждень професійної освіти. Тиждень професійної освіти - це ще один привід нагадати, що представники робітничих професій вже протягом багатьох років користуються значним попитом на ринку праці України, а роботодавці готові пропонувати їм конкурентні заробітні плати та достойні умови праці. У нашому закладі освіти цей тиждень розпочався з конкурсу «Естафета професійної єдності» Учасниками змагань були…

КИПИТЬ РОБОТА У КУХНІ-ЛАБОРАТОРІЇ

  КИПИТЬ РОБОТА У КУХНІ-ЛАБОРАТОРІЇ                    Кухарі – веселі, творчі люди із почуттям гумору. Саме такі навчаються у ліцеї за професією «Кухар». Всі вони бажають навчатись нового, розвиватись у сфері громадського харчування, готувати смачні, вишукані страви української та регіональної – закарпатської кухні. На черговому уроці виробничого навчання, здобувачі освіти з професії «Кухар» вивчаючи тему «Обробка птиці та приготування н.ф. з неї», дізналися…

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНОГО ЦИКЛУ

  ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНОГО ЦИКЛУ   18 листопада 2021 року відбулося засідання методичної секції викладачів природничо-математичного циклу (у режимі онлайн). Захід проходив у режимі онлайн за допомогою хмарної платформи Microsoft Teams. У ході роботи засідання обговорено наступні питання: роль сучасних цифрових технологій у забезпеченні якості навчання, проведення дистанційного уроку математики з професійним спрямуванням, участь у всеукраїнському конкурсі «Вчитель року», використання сучасних інтернет-технологій при навчанні математики. Світлана Вайда, методист…

19 ЛИСТОПАДА - ЄДИНИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УРОК "БЕЗПЕЧНА ДОРОГА ДОДОМУ"

  19 ЛИСТОПАДА - ЄДИНИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УРОК "БЕЗПЕЧНА ДОРОГА ДОДОМУ"   19 листопада у нашому закладі освіти у рамках Тижня безпеки дорожнього руху проведено виховні години зі здобувачами освіти І-ІІІ курсів. У ході години спілкування обговорено всебічні питання, які стосуються різних аспектів безпеки на дорозі, про які повинні знати всі – дорожнім знакам, правилам поведінки пішоходів, користування громадським транспортом та персональним електротранспортом, деяким обов’язковим вимогам учасників дорожнього руху, порядку дій…

ЩОДО БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

  ЩОДО БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ   18 листопада 2021 року в ході піготовки до проведення Національного уроку з безпеки дорожнього руху із здобувачами освіти групи №22з професії «Кухар» проведено інформаційну бесіду щодо необхідності дотримання правил дорожнього руху та вимог дорожніх знаків. Учасники заходуознайомлені з основами безпеки дорожнього руху, правамита обов'язками пішоходів, водіїв мотоциклів, мопедів і велосипедів. Здобувачам освіти роз'яснено про необхідність дотримання правил дорожнього руху - умову попередження травматизму внаслідок…

ЯК ДОСЯГТИ УСПІХУ В ПРОФЕСІЇ

  ЯК ДОСЯГТИ УСПІХУ В ПРОФЕСІЇ   З учасниками освітнього процесу першого курсу за професією «Кухар» проведено тренінгове заняття на тему «Як досягти успіху у професії». Мета заняття –сформувати у здобувачів освіти уявлення про поняття "успіх у професії", чинниках, що визначають успішність людини в житті. Активізувати мислення здобувачів освіти, розвивати аналітичні здібності, уміння узагальнювати і систематизувати інформацію, комунікативні здібності, усвідомлення власної ролі в побудові свого успішного майбутнього. Практичний психолог Ганна…

ВОЛЕЙБОЛ - КОМАНДНА СПОРТИВНА ГРА

  ВОЛЕЙБОЛ - КОМАНДНА СПОРТИВНА ГРА   Волейбол — неконтактний, комбінаційний вид спорту, де кожен гравець має свою спеціалізацію на майданчику. Найважливішими якостями для гравців у волейболі є стрибучість для можливості високо піднятися над сіткою, реакція, координація, фізична сила для ефективних ударів. Зацікавлено й охоче здобувачі освіти нашого закладу освіти удосконалюють правила гри у волейбол та змагаються у командній грі одного з найулюбленіших видів спорту на уроках фізичного виховання. Вони вчаться…

ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ СУСПІЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

  ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ СУСПІЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН   16 листопада 2021 року проведено онлайн-засідання методичної секції викладачів суспільних дисциплін закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Досвідом роботи з організації викладання суспільних дисциплін, використання сучасних освітніх технологій, найбільш поширених електронних ресурсів, інтернет-платформ, що відповідають на виклики часу та сприяють підвищенню якості навчання, ділилися педагоги під час онлайн-заходу. «Застосування сторітеллінгу на уроках історії України» - одна з презентацій, яка зацікавила учасників заходу.Цей метод вивчаютьне тільки…

ПИШНІ БУЛОЧКИ СІНАБОН

  ПИШНІ БУЛОЧКИ СІНАБОН   Сьогодні здобувачі освіти групи № 13 «Пекар, кондитер» на уроці виробничого навчання вивчали тему: «Формування та остаточне вистоювання тістових заготовок».        Майстер виробничого навчання в основній частині уроку нагадала вже раніше вивчене - оброблення тіста, низку операцій по виготовленню тістових заготовок заданої маси, форми. Продовжили урок виробничого навчання випіканням булочок Сінабон.Сінабон – це теплий рол, тісто якого наповнене смаком та ароматом кориці та залитий помадкою…