VT Animal - шаблон joomla Видео

АРОМАТНА ВИПІЧКА

  АРОМАТНА ВИПІЧКА Що може бути кращим за затишне сімейне чаювання, коли всі збираються за столом і ласують ароматною, духм'яною домашньою випічкою. Затишок домашнього вогнища створюється ароматом пирогів. Саме такі, надзвичайно смачні та запашні пироги, ми випікали на уроці виробничого навчання. «Приготування яблучної начинки »-тема нашого уроку, на якому учні випікали різноманітні вироби та пізнавали секрети випічки пирогів з яблуками. Випікали пироги з різними яблучними начинками і пригощали один-одного. Після…

АРОМАТНИЙ СИРОП

  АРОМАТНИЙ СИРОП        Сиропи – складова частина кондитерських виробів, які надають їм приємного смаку і аромату.      Бісквітні торти, тістечка і ромові баби будуть смачніші, ароматніші і соковитіші, якщо їх просочити цукровим ароматизованим сиропом. Смакові якості сиропів можна урізноманітнити додатковими складовими: коньяком, десертним вином, ромовою, лимонною, ванільною есенціями.      В ході виробничого навчання учні вивчали приготування сиропів цукрових звичайних для пропитки бісквітів та і інвертних для глазурування…

АСПЕКТИ ПРАВОВОЇ КУЛЬТУРИ НЕПОВНОЛІТНІХ

  Аспекти правової культури неповнолітніх Саме на таку тему 10.11.2017 в групі 32 з професії «Кухар» класним керівником була проведена виховна година. Одним із аспектів усебічного розвитку особистості є висока правова культура. Адже не можна вважати фізично здорову людину гармонійно розвиненою, коли вона, маючи широкі знання, добре працюючи або навчаючись, порушує закони, права. Мета правового виховання учнів – формування в них правової культури громадянина України, що складається передусім зі свідомого…

АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

  АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ   9 квітня у нашому закладі освіти відбулось чергове засідання атестаційної комісії. На порядку денному розглянуто питання про атестацію педагогічних працівників: Мелешинську Н.І., майстра виробничого навчання, Лігоцьку О.О., викладача української мови та літератури, зарубіжної літератури та художньої культури та Молнар А.Й., викладача математики. У робочому порядку члени комісії ознайомилися з характеристиками педагогічної діяльності педагогічних працівників у міжатестаційний період та підвели її підсумки шляхом голосування. Голова АК…

АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

  Атестація педагогічних працівників Традиційно наприкінці березня у ліцеї відбулась атестація педагогічних працівників. Протягом року атестаційною комісією ретельно вивчалась робота  6  педагогічних працівників: відвідувались уроки, позакласні заходи, аналізувались виступи на засіданнях методичних комісій, матеріали самоосвіти тощо. Педагоги демонстрували свої надбання, ділилися досвідом роботи з колегами. До уваги комісії були представлені матеріали з досвіду роботи шести педагогічних працівників. Остаточне рішення про присвоєння (підтвердження)вищих кваліфікаційних категорій та педагогічних звань прийматиме атестаційна комісія…

АТЕСТАЦІЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Атестація продовжується Згідно наказу №9 від 13.01.2017р. в ліцеї триває державна атестація освітньої діяльності  Берегівського професійного ліцею сфери послуг за рівнем повної загальної  середньої освіти., яка завершиться 10.03.2017р.. Сьогодні в ліцеї продовжувала працювати експертна комісія згідно затвердженої робочої програми атестаційної експертизи.                              В.о. заступник директора з НВР Білкей Л.Б.    

АТЕСТАЦІЯ ТРИВАЄ

Атестація триває Згідно графіка проведення комплексно-кваліфікаційних завдань та з метою визначення рівня навчальних досягнень із професійно-практичної підготовки, учні із професій 5122 «Кухар» та 5123 «Офіціант» виконували комплексно-кваліфікаційні завдання відповідно у лабораторії «кухарів» та «офіціант, бармен». Членами комісії вивчалися питання організації навчально-виховного та навчально-виробничого процесу, відповідність навчально-методичного забезпечення предметів, професій та матеріально-технічної бази закладу державним стандартам професійно-технічної освіти і їх вимогам,а також здійснювалася оцінка рівня кадрової роботи та якості керівного педагогічного…

БІЛЬШЕ НІЖ ТРАДИЦІЯ

  Більше ніж традиція Щороку, 1 листопада, жителі Закарпаття відзначають День пам’яті померлих. Саме з цього приводу 27 жовтня 2017 року учні І-го курсу групи №12 з професії «Кухар» вирішили провести виховний захід на тему: «Пам'ять живе в наших серцях». Учні разом з класним керівником та майстром виробничого навчання спробували розібратися у всіх традиціях та особливостях проведення цього обряду, притаманного нашій області. Всі присутні глибоко пройнялися важливістю цієї традиції, адже,…

БІНАРНИЙ УРОК З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З ПРОФЕСІЇ «КУХАР» ТА АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

  БІНАРНИЙ УРОК З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ  З ПРОФЕСІЇ «КУХАР» ТА АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ   В Берегівському професійному ліцеї сфери послуг у рамках тижня іноземної мови в умовах кухні-лабораторії був проведений відкритий бінарний урок виробничого навчання у групі № 12 з професії «Кухар» (майстер виробничого навчання Шевченко Т.Д.) на тему «Приготування страв з яєць. Організація робочого місця. Інструктаж з ТБ. Робота із «Збірником рецептур». Варіння яєць у шкарлупі.» та англійської мови (викладач…

БІОРІЗНОМАНІТТЯ НАШОЇ ПЛАНЕТИ ЯК НАСЛІДОК ЕВАЛЮЦІЇ. РОСЛИНИ.

  БІОРІЗНОМАНІТТЯ НАШОЇ ПЛАНЕТИ ЯК НАСЛІДОК ЕВАЛЮЦІЇ. РОСЛИНИ.   19 грудня у групі № 12 за професією «Кухар» вивчали тему, пов’язану із Царством Рослин. Від мохів, які є найпростішими споровими рослинами до покритонасінних або квіткових рослин, які - найпоширеніша група планети Земля. На уроці розглядали основні групи наземних рослин, загальні риси, притаманні наземним рослинам, групи, на які їх поділяють за сучасною систематикою. Учні порівнювали мохи, папоротеподібні і покритонасінні рослини, визначали…

БІСКВІТНІ ТІСТЕЧКА

  БІСКВІТНІ ТІСТЕЧКА   Тістечко – кондитерський виріб невеликого розміру з солодкого  здобного тіста, зазвичай з начинкою з кремом та художньо обробленою поверхньою. Маса їх коливається від 17 до 110 г. Виготовляють тістечка за чинним прейскурантом однієї назви, але різної маси: великі і малі. Ошатний зовнішній вигляд і відмінний смак тістечок –  найважливіші показники якості цих виробів. Асортимент з різних маленьких тістечок, які частіше всього готують з однакового тіста ,але…

БІСКВІТНА ВИПІЧКА

  БІСКВІТНА ВИПІЧКА   7 листопада було проведено урок виробничого навчання на тему «Приготування сиропів: для просочування, інвертний сироп». Цукор і рідина – основа просочування. Для аромату в неї додають ванілін, сік або цедру цитрусів, кави і т.д. Бісквіт є основною для багатьох кондитерських виробів. Він виходить повітряним і ніжним, а просочування робить його соковитим. Учні з задоволенням випікали рулети, просочували сиропом та ділилися власними таємницями випічки. Майстер в/н: Надь…